Nieuws

FreshPortal biedt oplossing voor wegvallen EAB in Floriday

FreshPortal biedt oplossing voor wegvallen EAB in Floriday
FreshPortal biedt oplossing voor wegvallen EAB in Floriday

Snel aan de slag met Kweker pakket en betalen zoals gewend.

Met de komst van Floriday, het nieuwe handelsplatform van Royal FloraHolland, gaat er voor kwekers veel veranderen. Connect-EAB kan niet meer worden gebruikt voor directe handel en al het aanbod moet digitaal worden geplaatst. Kopers kunnen vervolgens uitsluitend via Floriday bestellingen plaatsen. FreshPortal Kweker biedt de kweker een alternatief met keuzevrijheid en gemakkelijk afrekenen.

FreshPortal is de eerste softwareleverancier met een actieve Floriday koppeling. Deze koppeling zorgt ervoor dat aanbod en voorraad automatisch wordt geüpdate naar Floriday. Handmatig invoeren is dus niet nodig. Daarnaast kan de kweker vanuit FreshPortal veilen en direct uitbreiden naar alle andere platformen en exporteurs, ook via de vertrouwde VMP-koppelingen.

Afrekenen van orders binnen FreshPortal Kweker kan via Floriday of Ai2. Ai2 biedt een oplossing voor de financiële afhandeling van directe orders op basis van de standaard Floricode berichten. Betalingen kunnen eenvoudig en verzekerd met de huidige EAB afgehandeld worden.

Met FreshPortal Kweker kan iedere kweker snel aan de slag. Het is een online programma dus hardware en software installeren is niet nodig. Na aanmelding ontvangt de kweker binnen 24 uur zijn inloggegevens en direct aan de slag.

Om de overstap naar FreshPortal Kweker ook financieel aantrekkelijk te maken worden er tijdelijk geen implementatiekosten in rekening gebracht.