Nieuws

FreshPortal software uniek in kredietwaardig zakendoen

De FreshPortal softwarepakketten EAB zijn ook uniek in kredietwaardig zakendoen. Vooral nu met 100% digitaal verdergaande globalisering een extra...
FreshPortal software uniek in kredietwaardig zakendoen

De FreshPortal softwarepakketten zijn ook uniek in kredietwaardig zakendoen. Vooral nu met 100% digitaal verdergaande globalisering een extra duwtje zal krijgen is dit iets om over na te denken. Hiermee groeit immers je behoefte aan actuele en betrouwbare kredietinformatie. Bijvoorbeeld wanneer je bloemen en planten aanbiedt bij handelspartners in het buitenland. Maar ook vraagt de coronacrisis extra alert te zijn. Met activatie van de CreditCheck van AgroCheck in jouw FreshPortal software hoef jij je gelukkig geen zorgen te maken. Want hiermee check je voortaan automatisch de kredietwaardigheid van de partij met wie je zakendoet bij al jouw transacties.

CreditCheck van AgroCheck
De CreditCheck is voortgevloeid uit een exclusieve samenwerking tussen FreshPortal en AgroCheck. Deze zorgt voor een koppeling met de actuele database en optionele kredietrapporten van AgroCheck wereldwijd. Met CreditCheck levert FreshPortal een unieke optie in je software waarmee jij je behoedt voor wanbetalers. Sierteeltbedrijven kunnen hierdoor goede en veilige keuzes maken bij handelsactiviteiten in het buitenland. De optie voor CreditCheck maakt de FreshPortal software uniek ten opzichte van andere ERP-software aanbieders. CreditCheck staat inmiddels te boek als wederom zo’n dienstverlenend topproduct van FreshPortal!

Meer informatie: www.agro-check.nl
Of neem contact op: +31 (0)297-785 753