Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji

Adres

FreshPortal Software BV
Bedrijvenweg 6a
1424 PX De Kwakel (Aalsmeer)
Holandia

Informacje

NIP :  53034686
VAT : NL850717061B01
IBAN : NL08ABNA0573099308
BIC : ABNANL2A

Pomoc

Sprawdź sekcję pomocy swojego systemu FreshPortal.

+31 (0)88 – 70 70 470

Użyj tego numeru, aby skontaktować się z naszym działem sprzedaży.

+31 (0)88 – 70 70 400

Zadzwoń do nas.
Nasz team jest gotowy aby Tobie pomóc.

Aby skontaktować się z nami, zapoznaj się z poniższą strefą czasową

Online między 02:00 – 12:00

Miami, US
Online między 03:00 – 13:00

Sao Paulo, BR
Online między 08:00 – 18:00

Amsterdam, NL / Cape Town, SA
Online między 09:00 – 19:00

Nairobi, KE
Online między 14:00 – 00:00

Shanghai, CN
Online między 15:00 – 01:00

Tokyo, JP