Contact ons voor meer informatie

Adres

FreshPortal Software BV
Bedrijvenweg 6a
1424 PX De Kwakel (Aalsmeer)
Nederland

Info

KvK :  53034686
BTW : NL850717061B01
IBAN : NL08ABNA0573099308
BIC : ABNANL2A

Support

Raadpleeg de support-sectie van uw FreshPortal-systeem, of bel ons. Ons team staat paraat.

 

Nederland
+31 (0)88 – 70 70 400

 

Kenia (Nairobi) 
+254 20 76 40 154

Sales

Gebruik dit nummer om contact op te nemen met onze sales afdeling.

+31 (0)88 – 70 70 460

 

 

 

 

Raadpleeg uw tijdzone hieronder om contact met ons op te nemen.

Online tussen 02:00 – 11:00

Miami, US
Online tussen 03:00 – 12:00

Sao Paulo, BR
Online tussen 08:00 – 17:00

Amsterdam, NL / Cape Town, SA
Online tussen 09:00 – 18:00

Nairobi, KE
Online tussen 14:00 – 23:00

Shanghai, CN
Online tussen 15:00 – 00:00

Tokyo, JP